Майсторът на епичния киноспектакъл Гарет Едуардс  се завръща на режисьорския

...
Майсторът на епичния киноспектакъл Гарет Едуардс  се завръща на режисьорския
Коментари Харесай

Войната с изкуствения интелект започва със „Създателят“ (кино предложение)

Майсторът на епичния киноспектакъл Гарет Едуардс  се завръща на режисьорския стол, с цел да ни срещне със „ Създателят “ – приказен екшън трилър, в който човечеството се бори за оцеляване в безмилостна война със силите на злоумишлен изкуствен интелект.

Десет години откакто ИИ детонира нуклеарна бомба в Лос Анджелис, Джошуа, загрубял някогашен сътрудник от специфичните сили, е вербуван да открие и убие Създателя – неуловимия проектант на напреднал ИИ, който е създал мистериозно оръжие със силата да постави завършек на война… и на самото човечество. Джошуа и неговият екип от елитни оперативни чиновници пътуват през вражеските линии, в тъмното сърце на територия, окупирана от ИИ единствено с цел да открият, че оръжието, което са инструктирани да унищожат, е под формата на малко дете (Маделин Юна Войлс).

Първият филмов откъс на филма разкрива хубостта и ужаса на постапокалиптичния свят в „ Създателят “ и ни среща с моралната алтернатива, пред която се изправя героят на  Джон Дейвид Уошингтън.

Разглеждащ една от най-наболелите модерни тематики – все по-дълбокото нахлуване на ИИ във военната промишленост и безчет други сфери от живота ни, както и запазването на човечното и хуманността, даже и пред лицето на цялостното заличаване, „ Създателят “ ще предложи на феновете в кината прекарване, каквото в последно време не виждаме постоянно на огромния екран – качествено комерсиално кино, което да ни забавлява, развълнува и замисли, дават обещание от Forum Film Bulgaria.

Режисьор и сценарист на „ Създателят “ е Гарет. В функциите са Джон Дейвид Уошингтън, Джема Чан, Кен Уатанабе, Стърджил Симпсън, Алисън Джани, Маделин Юна Войлс, Ралф Инесън, Марк Менчета и други

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР